Βιολογικό δεντρολίβανο.Το δεντρολίβανο είναι ένα από τα αγαπημένα αρωματικά της μεσογειακής μαγειρικής. Η χρήση του έχει κυρίως δύο σκοπούς, να αρωματίζει αλλά και να συντηρεί τις τροφές. Το δεντρολίβανο δίνει άρωμα, ένταση και χρώμα σε ελαιόλαδα, ξύδια αλλά και μαγειρικά αλάτια. Ταιριάζει με το μοσχάρι, το αρνί και τα πουλερικά. Επίσης προσθέτει γεύση και σε ψάρια, θαλασσινά, σάλτσες με τυριά, ομελέτες, φρουτοσαλάτες, και σούπες. Το άρωμά του ταιριάζει πολύ με τα εσπεριδοειδή και χρησιμοποιείται ευρέως στην αρτοποιία. Η γεύση του είναι πικρή, ξηρή με δριμεία γεύση και άρωμα.